Wie zijn wij?

A.C.S. Belgium BVBA is een schoonmaakbedrijf dat zich vooral profileert naar kwaliteit en klantvriendelijkheid.  De frequente en vlotte communicatie, hoge flexibiliteit en onmiddellijke respons op vragen en verzoeken heeft ons een aantal trouwe klanten opgebracht voor wie wij steeds klaarstaan.

Wij zijn een gemotiveerd bedrijf dat zich met een kleine bezetting vol overgave inzet voor een perfecte onderhoudsbeurt.  Wij nemen het onderhoud zeer serieus en gaan dan ook zeer serieus om met eventuele klachten.

Schoonmaakdienst op maat

Voor elke locatie waar de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf aan de slag gaan, maken we een werkprogramma op maat. Geen standaard minutenlijsten die uit de computer rollen, maar een helder schoonmaakplan dat naadloos aansluit bij uw wensen en situatie. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en kunnen we samen eenvoudig controleren of wij de schoonmaakdiensten leveren die we hebben afgesproken. Wij houden van schoon en duidelijk, u toch ook?

Bent u benieuwd wat een ‘schoonmaakdienst op maat’ voor u betekent? Neem contact op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met onze schoonmaakadviseur.

All Cleaning Services Belgium BVBA

Egied Segerslaan 45
2610 Wilrijk

Mobiel: +32 (0) 485 063 820
Tel: +32 (0) 3 501 67 13
E-mail: acs.a@telenet.be